Co je strukturovana voda?

 

Strukturovaná voda je voda upravená tak, aby její struktura tvořila šestiúhelník. Velmi se podobá vodě, která nebyla znečištěná nebo kontaminovaná lidskými procesy. Díky těmto vlastnostem je zdravější, než voda z vodovodu nebo voda filtrovaná. Tento typ vody se přirozeně vyskytuje v horských pramenech, během tání ledovců nebo v dalších nedotčených zdrojích. 

Naše současné řádové vody mají chaotické a husté uspořádání molekul. Když tyto vody projdou zařízením JIVA, jejich molekuly se zarovnají tak, aby se voda nejvíce podobala vodě z nedotčených zdrojů, čímž se zvýší její výživný potenciál. 

Je déšť strukturovaná voda?

Dešťová voda je považována za nejčistší formu strukturované vody, protože je osvěžována a energizována převládajícím přirozeným působením v atmosféře. Důsledkem znečištění životního prostředí, které jsme způsobili se však také znehodnotil energetický potenciál dešťové vody.

Jaký je historický název pro strukturovanou vodu?

Neexistuje žádný konkrétní název pro strukturovanou vodu, se kterým bychom se mohli setkat, protože voda sama o sobě byla v dávných dobách nedotčená, nekontaminovaná a uctívaná, tedy přirozeně strukturovaná; a samotný termín voda by znamenal strukturovanou vodu.

Kolik strukturované vody mohu za den vypít?

Protože naše živé buňky touží po živé vodě, když zpočátku pijete strukturovanou vodu, budete mít tendenci pít více. Velmi brzy, jakmile jsou buňky omlazené a hydratované, potřeba pít vodu klesne a stabilizuje se. Vaše tělo vám obvykle říká, kdy máte pít vodu; když jste hydratovaní, ten pocit se nedostavuje. 

Jaké jsou výhody pití a používaní strukturované vody?

Strukturovaná voda poskytuje buněčnou hydrataci. To je základ všech funkcí v každé živé bytosti. U lidí umožňuje správná buněčná hydratace lepší výdrž, energii, silnější vlasy, zdravější pokožku, lepší funkce endokrinních systémů atd. U rostlin zvyšuje nutriční hodnotu, výnos, dobu cyklu atd., kromě zlepšení vstřebávání půdy a půdního biomu. U zvířat zvyšuje imunitu, zdraví, produktivitu, kvalitu atd. U domácích mazlíčků, snižuje padání chlupů a zvířecí pach.

Kdy si začnu všímat výhod pití či používání strukturované vody?

Toto je opravdu těžká otázka. To, co se v nás děje, není vidět a jací jsme, nikdy nebude přímo přičítáno vodě. Nejlepší analogií jsou však rostliny, kde je vše vidět; například náš nervový systém je ekvivalentem kořenového systému rostlin. Když tedy vidíme dobře vyvinuté kořeny v rostlinách, rozhodně by to znamenalo, jak to prospěje našemu nervovému systému, a tedy lepší buněčné komunikaci, a tudíž povede k lepší celkové pohodě a energii.

Kde uchovávat strukturovanou vodu?

Vyhněte se skladování strukturované vody v plastových a syntetických nádobách. Zemitý a přírodní materiál pomáhá strukturované vodě dostat se k jejímu nejvyššímu potenciálu. 

Vše o strukturované vodě naleznete zde:

Strukturovana voda najdulezitejsi dotazy